Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav

Industrija 4.0 – Vidnost

 Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav (SuSSI) in Grozd Pametne tovarne organizira delavnico – izmenjalnico dobrih praks, ki bo v ki bo v torek 3.7.2018  v dvorani C (1. nadstropje) na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, s pričetkom ob 9. uri.

Izmenjalnica dobrih praks bo osvetlila pristope, izzive in izkušnje, ki spremljajo prve korake celovitega uvajanja industrije 4.0. Namenjena vodilnim delavcem  in strokovnjakom - odločevalcem ali izvajalcem uvajanja Industrije 4

VABILO K UDELEŽBIProgram izmenjalnice  se nahaja na tem mestuprijavite se s  spletno "on-line" prijavnico.  Dodatne informacije posreduje dr. Marjan Rihar, tajnik SuSSI (tel. 01 58 98 302 ali  041 689 667.

SPLOŠNI POGOJI
Kotizacija za eno  udeležbo znaša 120 €, člani GZS imajo 20% popusta, člani SuSSI pa 60%. Za člane grozda Pametne tovarne in SRIP-a Tovarne prihodnosti  je udeležba na brezplačna. Vsak nadaljnji udeleženec iz istega podjetja ima 30% popusta. Število prijav udeležencev iz enega podjetja je omejeno na 4. Popusti se ne seštevajo. Račun bo izdan po zaključku izmenjalnice in ga bo treba poravnati v zakonitem roku. V primeru odpovedi prijave do vključno 3 delovne dni pred izvedbo vam bomo zaračunali manipulativne stroške v višini 30 % kotizacije glede na prijavljeno udeležbo, v primeru kasnejše odpovedi pa vam bomo zaračunali celotno kotizacijo glede na prijavljeno udeležbo. Dogodka se lahko udeleži drug udeleženec, vendar je treba zamenjavo napovedati. Obvestila o odpovedih ali zamenjavah se pošlje na marjan.rihar@gzs.si.

Srip ZEE