Digitalna preobrazba proizvodno-poslovnih procesov
Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav (SuSSI) je v četrtek 26.5. 2016 v podjetju Gorenje d.d. v Velenju organizirala izmenjalnico dobrih praks, namenjeno vodilnim delavcem in strokovnjakom - odločevalcem ali izvajalcem, ki optimirajo proizvodne in s proizvodnjo povezane procese s principi kakovosti, vitkosti in gibkosti, nadgrajene s sodobnimi principi digitalne dobe. Uvod v tematiko je podal prof. dr. Janez Bešter s Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani. V nadaljevanju so bile predstavljene dobre prakse s podjetij Arctur d.o.o., Danfoss Trata d.o.o., Gorenje d.d., Iskratel d.o.o, L-Tek d.o.o. in Špica international d.o.o. Udeleženci, teh je bilo čez 50 iz 28 podjetij, so si tudi ogledali proizvodnjo v podjetju Gorenje – proizvodni program Kuhalni aparati. Nekaj vtisov je zbranih na spodnjih fotografijah.
VABILO in PROGRAM
LISTA PRISOTNOSTI
GRADIVA
FOTOGRAFIJE
OCENA DELAVNICE

"Obiskovalci" - izmenjevalci v elementu.

Mreženje v odmorih je ena ključnih sestavin celodnevnega druženja.

Predavanja, podkrepljena z demonstracijami, so najbolj zaželena.

Pred odhodom na ogled proizvodnje.
Naslednja izmenjalnica bo v mesecu novembru, informacije posreduje dr. Marjan Rihar, tajnik SuSSI (tel. 01 58 98 302 ali 041 689 667).