Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav

Kratka fotoreportaža s konference »Dan najboljše prakse 2013«


Konferenca »Dan najboljše prakse 2013« je bila od 1. do 2. oktobra 2013 na Gospodarski zbornici v Ljubljani. Prvi dan se jo je udeležilo 46, drugi dan pa nad 70 udeležencev iz več kot 30 podjetij.


Prvi dan je bil namenjen izobraževanju za vitkost  procesov. Dr. Peter Metlikovič je udeležence dodobra razgibal z "vitko igro".

Drugi dan malo pred 9. uro je bilo vse pripravljeno za pričetek osrednjega dne konference.

Glavni izvršni direktor skupine Odelo je s predstavitvijo resnične in lastno doživete prehojene poti vpeljave načel vitke proizvodnje v  podjetje Odelo Slovenija d.o.o. ...

ogrel občinstvo.

"Kila siku, katika mambo jote, nimekuwa nikipata ubora" - Masajka Georgina v animacijskem vložku.

 

Dobre prakse so bile v dvorani dobro predstavljene, ...

v predverju pa še dodatno prediskutirane.

Na okrogli mizi so Toni Petrič, mag. Frane Koren, Franc Justin in dr. Jožica Rejec spregovorili o  pasteh uvajanja nenehnih izboljšav v prakso.

Glas občinstva je odločil, da je bila najboljša na konferenci predstavljena praksa nenehnih izboljšav Posodobitev proizvodnih procesov z metodo LEAN – V.S.I. na programu izdelkov osebne nege v podjetju Iskra Mehanizmi iz Lipnice. Prakso je udeležencem predstavil Franc Justin, ki je nagrado v imenu podjetja prevzel iz rok Sha She in Georgine, čestitali pa so mu predsednik organizacijskega odbora dr. Marjan Rihar, predsednica programskega odbora dr. Jožica Rejec in direktor podjetja Demetra l.vv. d.o.o. Bojan Šinkovec, ki je nagrado - delavnico »Kaj se o vitki proizvodnji lahko naučimo od avtomobilske industrije«  - tudi sponzoriralo.

Več foto vtisov iz konference je na voljo tukaj.

 


Pripeti dokumenti