Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav

Novice


Arhiv: Delavnice se bodo nadaljevale

Sekcija je dne 9. novembra 2011 organizirala delavnico »OD DROBNIH IZBOLJŠAV DO INOVACIJ«. Delavnice se je udeležilo 30 udeležencev iz 18 podjetij, 13 iz podjetij članov sekcije, ostali pa so prišli iz podjetij nečlanov. V prijetnem okolju učilnice »MadsClausen« v podjetju Danfoss Trata so se v 7 urah programa seznanili z dobrimi praksami na področju stalnih izboljšav v podjetjih Domel,BSH, Trimo, ADRIAMOBIL in Danfoss. V slednjem so si izboljšave ogledali tudi v realnem okolju, v proizvodnji.

Na zaključku delavnice so se udeleženci dogovorili, da bodo v prihodnosti skušali oblikovati bazo dobrih praks in da bodo temo naslednje delavnice določili na podlagi ankete udeležencev in ostalih zainteresiranih. Naslednja delavnica bo predvidoma v januarju 2012 v enem izmed podjetij.

 

Po zboru članstva v oktobru letos je bila to druga izvedena aktivnost, kar dokazuje, da je bila zamisel o ponovni oživitvi delovanja Sekcije uporabnikov sistemov stalnih izboljšav prava odločitev. Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da se nam pridružijo v članstvo. Skupaj bomo znali več vprašati in več odgovoriti.

Fotogalerija